Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

1.1. Prvo što vam treba, je potvrda vašeg doktora opće prakse da ne bolujete od nikakvih bolesti koje bi mogle utjecati na vašu sposobnost da upravljate vozilom.

1.2.Zatim s tom potvrdom idete u medicinu rada prema vašem odabiru. Tamo čete obaviti liječnički pregled, nakon čega će vam oni izdati liječničko uvjerenje.

Lokacija: Ordinacija opće prakse i medicina rada prema vašem odabiru

Uvjeti za sljedeći korak:Liječničko uvjerenje

Liječnički pregled za vozačkuUpis u AutoškoluPredavanja prometni propisiIspit iz prometnih propisaPredavanja i ispit iz Prve pomoćiOsposobljavanje za upravljanje vozilomIspit upravljanja vozilomIzdavanje vozačke dozvole
Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.