Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Upisi u autoškolu - Zagreb

Autoškola Rusan

Neispravan unos, ispravite popunite crveno označena polja.
Vaša poruka je uspješno poslana!

Autoškola Rusan nastavlja tradiciju Autoškole Stubica dugu 20 godina i utemeljena je na praktičnom iskustvu rada sa svim vrstama korisnika.

Mi smo tim prometnih i edukacijskih stručnjaka koji stoji iza imena autoškole Rusan. Naš je voditelj svoje znanje 20 godina brusio u autoškoli Stubica, čime je brendirao svoje ime i odlučio je svoje usluge ponuditi u Zagrebu kroz rad autoškole Rusan. Osim što su kandidati koji izađu iz naše autoškole odlični vozači, naš je pristup moderan i brz.

[email protected] +38516266543 +385993861917
Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.