Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Upisi u autoškolu - Donja Stubica

Autoškola Stubica

Neispravan unos, ispravite popunite crveno označena polja.
Vaša poruka je uspješno poslana!

Mi smo autoškola Donja Stubica. Naš je voditelj i predavač Ivan Rusan svojim dugogodišnjim radom brendirao svoje ime pa nas svi znaju kao autoškolu Rusan. Već smo cijeli niz godina u samome vrhu prolaznosti u Hrvatskoj, kako u polaganju ispita prometnih propisa, tako i u vožnji. Uz Rusana dobitni tim čine i instruktori s dugogodišnjim iskustvom koji predano rade na osposobljavanju naših kandidata. Volimo nadograđivati svoje znanje, širiti vidike i prilagođavati se novim tehnologijama i potrebama tržišta.

[email protected] +38549287934 +38598880350
Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.