Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Uvod u prvu pomoć

Navedite priručna sredstva za pružanje prve pomoći.

Prilikom nesreće u kojoj ima ozlijeđenih često nemamo kutiju prve pomoći i sterilne materijale koje koristimo kod prve pomoći tako da je potrebno razmišljati izvan okvira kako bi pronašli priručna sredstva i uspješno pružali prvu pomoć. Kod velikih krvarenja bitno je čim prije započeti sa zaustavljanjem krvarenja, ako nemamo sterilne gaze možemo koristi neki čisti komad tkanine ili toaletne maramice kako bi prekrili ranu i započeli sa zaustavljanjem krvarenja. Prilikom imobilizacije ozlijeđenog dijela tijela potrebne su nam trokutne marame kako bi fiksirali ozljedu, ako nemamo trokutnih marama možemo koristiti vestu, majicu ili remen. Kod pružanja prve pomoći moramo razmišljati brzo i izvan okvira kako bi mogli reagirati čim prije i pružiti prvu pomoć.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.