Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Uvod u prvu pomoć

Kako pozvati hitnu pomoć?

hitne_slizbe-1635192091.jpg
Kod pozivanja hitne pomoći bitno je ostati smiren i pribran kako bi im mogli dati sve potrebne informacije o nesreći. Nakon primarnog pregleda ozlijeđenog (kada saznamo ozljede i njihov intenzitet) pozivamo hitnu pomoć. Prvo se potrebno predstaviti te reći s kojeg broja zovemo. Nakon toga preciziramo lokaciju gdje se desila nesreća ( tj. gdje se nalazimo) i koliko je ozlijeđenih. Prilikom primarnog pregleda pokušavamo doznati čim više informacija o ozlijeđenima (dob, dali boluju od kroničnih bolesti, koje lijekove piju,...) koje obavezno kažemo prilikom poziva. Obvezno je pitati kada će doći do mjesta nesreće i mi NIKAD NE PREKIDAMO PRVI POZIV, ČEKAMO DA PREKINE HITNA.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.