Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Postupak s unesrećenom osobom

Postupak prve pomoći kod osobe koja je bez svijesti ali sumnjamo na ozljedu kralježnice. 

Osoba kod koje sumnjamo na ozljedu kralježnice te je također u besvjestici moramo je staviti u modificirani bočni položaj. Kako bi se ovaj bočni položaj učinio s čim manje pomicanja osobe potrebno je 3 do 5 osoba koje će pomoći. Jeda osoba mora pridržavati glavu, druga osoba fiksira ramena, treća osoba fiksira ruke u razini trbuha, četvrta osoba pridržava bokove i potkoljenicu dok 5 osoba fiksira stopala i potkoljenicu. Kod modificiranog bočnog položaja bitno je raditi ujednačeno kako ne bi došlo do pomicanja jednog djela dijela a da drugi dio tijela to ne prati. Na znak, svih 5 pomagača mora osobu staviti na bok u isto vrijeme te je ako održavati. Ako unesrećenom prestane raditi srce moramo hitno započeti s klasičnim postupkom oživljavanja.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.