Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Postupak s unesrećenom osobom

Navedite znakove na temelju kojih ćete posumnjati na ozljedu kralježnice

Ozljeda kralježnice je vrlo ozbiljan zdravstveni problem kojeg je u prvoj pomoći vrlo teško prepoznati. Na ovu ozljedu treba posumnjati ako je ozlijeđeni : bio u prometnoj nesreći, pao s visine, bio u tučnjavi, kod skoka na glavu u vodu, pada teškog predmeta na leđa,... Postoji pravilo da se kod svake osobe koja je u nesvjestici izazvanoj od neke od navedenih situacija prethodno spomenutih smatramo da osoba ima i ozljedu kralježnice. Ako je osoba pri svijesti i žali se na: bolove u vratu i leđima, ima ranu na leđima, ima poteškoće i bolove kod pomicanja ruku ili noge, ima poremećaj osjeta ili trnce u ekstremitetima odmah moramo posumnjati na ozljedu kralježnice.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.