Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Postupak s unesrećenom osobom

Kako postupati s ozljeđenim osobama u naseljenim, a kako izvan naseljenog mjesta?

U bilo kojoj situaciji prvo je potrebno započeti s pružanjem neodgodivih postupaka prve pomoći (reanimacija, zaustavljanje krvarenja i bočni položaj) te moramo pozvati hitnu medicinsku pomoć. U naseljenom mjestu sve ostalo prepuštamo stručnom osoblju te ih ne ometamo u poslu. Kod nenaseljenog mjesta ne znamo dali je hitna u mogućnosti pristupiti mjestu nesreće tako da postoji mogućnost da ćemo unesrećenog morati pripremiti za transport te je u krajnjem slučaju samostalno transportirati do bolnice.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.