Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Postupak s unesrećenom osobom

Kako i kada se skida zaštitna kaciga.

IMG_7299.jpg
IMG_7300.jpg
Zaštitnu kacigu u pravilu ne bismo smjeli skidati osim ako je unesrećena osoba bez svijesti te joj zbog kacige ne možemo otvoriti dišne puteve; ako je osoba bez svijesti i povraća, ako osoba ima ozljedu glave te zbog kacige ne možemo zaustaviti krvarenje. Za pravilno i sigurno skidanje zaštitne kacige potrebne su dvije osobe kako bi se vrat i glava održavali u neutralnom položaju. Prva osoba kleči iza glave unesrećenog i s obje ruke obuhvaća kacigu sastane u razini donje čeljusti (održavajući glavu i vrat u neutralnom položaju). Za to vrijeme druga osoba kleči sa strane ( lijevo ili desno od glave) i otvara vizir kacige te otkopčava remenčić ispod brade.
Nakon otkopčavanja kacige, druga osoba osigurava neutralan položaj glave (pridržava jednom rukom vrat s donje strane) uvlači prste ispod ruba kacige te istodobno drži donju čeljust.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.