Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Ozljede kostiju i zglobova

Opišite postupak prve pomoći kod uganuća zgloba.

Uganuće zgloba je jedna od blažih ozljeda kostiju koja nastaje prilikom ne pažljivog pomicanja noge tj. kod nespretnog skoka, trčanja ili drugih naglih radnji. Ozljedu prepoznajemo prilikom primarnog pregleda ako utvrdimo da se osoba žali na bol u zglobu, mogućnost pokretanja (ali bol pri svakom pokretu), oteknuće zgloba koje se širi,... Prvobitno je potrebno hladnim oblogom ili hladnom vodom hladiti zglob kako bi smanjili oticanje i otklonili bol. Nakon hlađenja ozlijeđenog zgloba, potrebno je elastičnim zavojem stegnuti ozlijeđeni zglob te prilikom zamatanja obratiti pozornost da cirkulaciju ( ne smijemo prejako zategnuti zavoj kako ne bi utjecali na cirkulaciju u ostatku noge).

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.