Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Ozljede kostiju i zglobova

Kako prepoznati ozljedu zdjelice te koji je postupak prve pomoći?

Znakovi ozljede zdjelice su: bol koja se pojačava prilikom pokretanja i kod postraničnog pritiska na zdjelične kosti, nemogućnost pokretanja (ako je ozlijeđena i bedrena kost vidi se asimetrija noge i stopala). Prva pomoć započinje smirivanjem i bodrenjem osobe te pozivanjem hitne medicinske službe. Unesrećena osoba mora mirovati, najbolje ju je smjestiti u ležeći položaj s ispruženim nogama u ravnini. Ako ne vidimo jasne znakove ozljede bedrene kosti, ozlijeđenom lagano savijemo noge u koljenu i malo ih podupremo u tom položaju (jastukom, torbom,...).

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.