Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Ozljede i rane

Opišite postupak prve pomoći kod opekotine 1.stupnja

Opekotina prvog stupanja nastajem prilikom izlaganja nekog djela tijela visokoj temperaturi u kratkom vremenskom periodu. Opekotinu prvog stupnja prepoznajemo ako je dio kože koji je bio izložen visokoj temperaturi crveni i topao. Opekotine prvog stupanja razlikujemo od opekotina drugog i trećeg tako da kod prvog stupnja nemam nastanka otvorene rane. Prvu pomoć započinjem hlađenjem ozlijeđenog djela tijela pod mlazom hladne vode 10 do 15 minuta. Na ozljedu se ne smiju stavljati nikakvi preparati ili sterilne komprese kako ne bi došlo do zaljepljenja gaze za ozljedu. Aluplast je jedini predmet koji smije doći u direktan doticaj s opekotinom pošto se on ne može zalijepiti na istu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.