Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Ozljede i rane

Opišite postupak prve pomoći kod amputacijskih ozljeda.

Amputacijska ozljeda nastaje prilikom odvajanja nekog djela potpuno od tijela ( prst, ruka, noga, uho,…). Osobu moramo smirivati i bodriti.Ukoliko je moguće, ozlijeđenog postavimo u ležeći položaj ( autotransfuzijski). Ranu prekrijemo sterilnom gazom, provodimo direktan pritisak te izvedemo kompresivni zavoj kako bi zaustavili krvarenje. Ako se krvarenje ne zaustavi možemo napraviti podvezivanje. Odvojeni dio tijela primimo sterilnim materijalom te ga u isti zamotamo. U jednu čistu vrećicu stavimo odvojeni dio tijela te ju dobro zatvorimo. Tu vrećicu stavljamo u drugu vrećicu koja je napunjena ledom ili hladnom vodom. Zatvorenu vrećicu omotamo krpom ili novinama te je obavezno moramo predati hitnoj medicinskoj službi. Nakon zaustavljanja krvarenja, unesrećenom pružamo psihološku potporu, pratimo vitalne funkcije te ga možemo utopliti ili rashladiti.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.