Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Krvarenje

Kako prepoznati unutarnje krvarenje i koji je postupak prve pomoći?

Unutarnje krvarenje je ozljeda koja najčešće nastaje prilikom jakog udarca u trbušnu šupljinu ili prsni koš. Ono je uglavnom vidljivo pa ga možemo prepoznati po vanjskim znakovima. Jako je važno da se unutarnje krvarenje prepozna čim prije kako bi osobu mogli što ranije dovesti u bolnicu. Neki od znakova unutarnjeg krvarenja su :blijeda, vlažna i hladna koža, vrtoglavica, strah od smrti, žeđ, hladnoća, mučnina i strah od smrti. Disanje može biti ubrzao a puls vrlo spor (jedva zamjetan zbog smanjenog volumena krvi). Kada prepoznamo unutarnje krvarenje moramo pozvati hitnu medicinsku službu. Potrebno je ostati uz unesrećenog ta mu pružiti psihosocijalnu potporu. Osobu moramo postaviti u odgovarajući položaj ovisno o mjestu krvarenja. Unesrećenog možemo zagrijati dekom te mu vlažiti usne.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.