Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Gubitak svijesti

Koji je postupak prve pomoći kod kratkotrajnog gubitka svijesti?

Postoji velik broj razloga zbog koje osoba može biti u kratkotrajnoj besvjestici ( udarac u glavu, krvarenje, …). Prilikom dolaska na mjesto nesreće prvo dođemo kod osobe za koju sumnjamo da je u nesvjestici te joj nježno protresemo ramena i glasno upitamo "Dali me čujete?" "Što se dogodilo?". Ako osoba nakon nekoliko sekundi otvori oči i možemo jasno zaključiti da se radi o kratkotrajnoj besvjestici započinjemo s postupcima prve pomoći. Bitno je da cijelo vrijeme razgovaramo sa ozlijeđenim kako bi mogli pratiti stanje svijesti. Ozlijeđeni mora ostati u zatečenom položaju (najbolje ležeći) dok radimo sekundaran pregled kako bi utvrdili dali osoba ima neke veće ozljede koje je potrebno sanirati. Ako sekundarnim pregledom utvrdimo da nema drugih ozljeda, ozlijeđenom podižemo noge u 15 do 20 cm iznad poda te provjeravamo životne funkcije.Kako bi osobi olakšali možemo joj otpustit pripijene odjevne predmete, osigurati dovoljnu količinu zraka,...

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.