Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Akcidentalna stanja

Što su gnječne ozljede i kako nastaju?

Gnječne ozljede su ozljede koje nastaju prilikom pritiska teških predmeta na tijelo.Kada je unesrećena osoba dulje vrijeme nagnječena, to može uzrokovati teško oštećenje tkiva u tijelu ( najviše mišića) te iz tog razloga nastaju dvije ozbiljne komplikacije. Prva je ako nakon dugog pritiska predmeta na tijelo naglo uklonimo predmet može se razviti šok kada tekućina iz tkiva prodre u ozlijeđeno tkivo a druga komplikacija je kada se tvari koje se nakupe u oštećenom mišićnom tkivu oko ozljede, kad prodru u optok krvi mogu uzrokovati zatajenje bubrega što može u krajnjem slučaju uzrokovati smrt.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.