Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Akcidentalna stanja

Opišite postupak prve pomoći kod gušenja.

Dušenje nastaje kada je dišni put djelomično (jaki kašalj, otežano disanje) ili potpuno začepljen (nemogućnost disanja i kašljanja) što onemogućuje prolazak kisika do pluća. Postupak prve pomoći kod djelomičnog začepljenja započinje poticanjem osobe na kašalj (kako bi pokušala samostalno izbaciti strano tijelo iz grla). Ako se radi o potpuno začepljenom dišnom putu potrebno je 5 puta jakim centriranim udarcima lupiti osobu po leđima (nakon svakog udarca provjeramao dali se problem riješio). Ako to ne pomogne primimo osobu za trbuh te je 5 puta pokušamo izvršiti pritisak na trbuh kako bi osoba ispljunula strano tijelo. Ako ni to ne pomogne primjenjujemo naizmjenice 5 udarca po leđima i 5 pritiska na trbuh. Ako osoba izgubi svijest potrebno ju je spustiti na tlo i staviti u bočni položaj te pozovemo hitnu medicinsku službu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.