Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prva pomoc / Akcidentalna stanja

Opišite kako prepoznati traumatski šok i koji je postupak prve pomoći?

Šok je stanje koje je posljedica nekih većih ozljeda ( npr krvarenja). Šok prepoznajemo kroz neke vanjske pokazatelje: hladna, vlažna i blijeda koža, brz i plitak dah, ubrzan ali slabi puls, slabost i vrtoglavica, mučnina,… Postoji velika mogućnost gubitka svijesti i prestanka disanja, pogotovo ako je šok uzrokovan velikim krvarenjima. Kod šoka najbitnije je čim prije pozvati hitnu medicinsku službu. Unesrećenu osobu trebamo smjestiti u udoban položaj (ovisno o ozljedi), moramo biti uz nju kako bi pratili vitalne funkcije i pružali joj psihološku podršku. Osobu treba ugrijati i vlažiti joj usne.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.