Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni znakovi / Znakovi obavijesti / Putokaz za bicikliste

Značenje

Označavaju mjesta prema kojem vodi biciklistička ruta. Na putokazima C79 i C79-3 mogu biti ispisana najviše dva mjesta (jedno ispod drugog). Putokazi C79-1 i C79-2 mogu imati najviše tri polja za označavanje različitih smjerova kretanja, a svako polje može imati najviše dva mjesta (jedno ispod drugog). Na putokazima potrebno je upisati udaljenost do odredišta u km, oznaku europske i/ili nacionalne biciklističke rute te strelice koje označavaju smjer. Položaj strelice mora odgovarati stvarnoj situaciji na terenu. Na putokazima se može unijeti i oznaka karakteristika biciklističke rute. Znakovi se postavljaju u zoni raskrižja samostalno, a iznimno ispod znakova obavijesti ili turističke signalizacije. Znak C79 može se postaviti na semaforski stup. Na državnim cestama, u pravilu, se označavaju biciklističke rute koje povezuju mjesta prema kojem vodi biciklistička ruta razvrstana u europsku biciklističku rutu »EuroVelo« i/ili u osnovnu mrežu biciklističkih ruta Republike Hrvatske

Odaberite znak

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.