Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni znakovi / Znakovi obavijesti / Putokaz

Značenje

Označavaju mjesto prema kojem vodi cesta na koju putokaz upućuje. Na putokazu mogu biti ispisana najviše dva naziva naseljenih mjesta, ispisani jedan ispod drugoga te oznake cesta na kojoj se ta mjesta nalaze. Uz znak C78 i C78-1 mora biti upisana udaljenost do naseljenog mjesta u km. Znak postavljen na brzoj cesti plave je boje, a na ostalim cestama žute je boje. Ako se znakom označava središte naselja, tada je osnovna boja znaka bijela, a udaljenost u kilometrima se ne upisuje. Znakovi se postavljaju na raskrižju na mjestu na kojem počinje cesta na koju se znak odnosi. Znakovi se mogu postaviti na semaforski stup. Znakovi C78 i C78-1 mogu se postaviti u četvrtom stupnju daljinskog vođenja prometa.

Odaberite znak

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.