Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni znakovi / Prometna oprema ceste / Štapovi za snijeg

Značenje

U zimskom razdoblju označavaju rub kolnika i naznačuju pružanje ceste ili cestovne građevine. Štapovi za snijeg postavljaju se uz rub kolnika gdje su postavljeni »smjerokazni stupići« (K01). Postavljaju se s desne strane »smjerokaznog stupića« (K01) gledano u smjeru vožnje kako se ne bi zaklonio reflektirajući dio smjerokaznog stupića. Ukoliko »smjerokazni stupići« (K01) imaju na svom vrhu odgovarajući utor za umetanje štapova za snijeg, isti se mogu postaviti i unutar smjerokaznog stupića. Štap za snijeg mora biti postavljen ispred i na završetku sigurnosne ograde. Štap s graničnikom okrenutim prema dolje (K04-1) po potrebi postavlja se na početku cestovne građevine, a na kraju cestovne građevine štap s graničnikom okrenutim prema gore (K04-2). Štap za snijeg sa prekriženim graničnicima crvene boje (K04-3) po potrebi postavlja se na cestovnim građevinama ispod kojih prolazi druga prometnica gdje je zabranjeno odbacivanje snijega s cestovne građevine na prometnicu koja prolazi ispod građevine.

Odaberite znak

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.