Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Što znači više uzastopnih zvižduka zviždaljkom koje daje policijski službenik?

upozorenje određenom sudioniku u prometu na povećanje brzine kretanja
upozorenje da je određeni sudionik u prometu postupio protivno zahtjevu izraženim danim znakom
poziv sudionicima u prometu da obrate pozornost na policijskog službenika koji će izraziti određeni zahtjev

Informacije

Zvučni znaci daju se posebnim uređajem za davanje zvučnih znakova u nizu tonova raznih visina, koji se nalazi na vozilu, ili zviždaljkom. Zvučni znaci koji se daju zviždaljkom imaju ova značenja: 1. jedan zvižduk - znači poziv sudionicima u prometu, koji ga čuju da obrate pažnju na policijskog službenika odnosno drugu ovlaštenu osobu koji će odgovarajućim znakom izraziti određeni zahtjev 2. više uzastopnih zvižduka - znači da je neki od sudionika u prometu postupio protivno zahtjevu izraženom danim znakom, protivno pravilima prometa ili protivno postavljenim prometnim znakovima. Prilikom davanja više uzastopnih znakova zviždaljkom policijski službenik odnosno druga ovlaštena osoba obvezna je pokazati na kojeg se sudionika u prometu dani znak odnosi i što je on obvezan učiniti.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.