Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Što označuje isprekidana razdjelna crta u situaciji prikazanoj na slici?


	Što označuje isprekidana razdjelna crta u situaciji prikazanoj na slici?
dijeli kolnik na dvije prometne trake
dijeli kolnik na dvije kolničke trake
dijeli kolnik od rubne crte

Informacije

Isprekidana razdjelna crta u situaciji kao na slici djeli kolnik na kolničke i prometne trake. U ovoj situaciji na slici imamo dvije kolničke i dvije prometne trake. Kolnik je dio cestovne površine s jednom ili više prometnih traka namijenjen u prvom redu za promet vozila. Prometna traka je obilježeni ili neobilježeni uzdužni dio kolnika čija je širina dovoljna za nesmetan promet jednog reda motornih vozila u jednom smjeru. Kolnička traka je uzdužni dio kolnika namijenjen za promet vozila u jednom smjeru, s jednomili više prometnih traka.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.