Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Što označava ovaj prometni znak s dopunskom pločom?


	Što označava ovaj prometni znak s dopunskom pločom?
opasnu uzbrdicu u duljini 600 metara od znaka
opasnu uzbrdicu 600 metara nakon znaka
opasnu nizbrdicu u duljini 600 metara od znaka

Informacije

Znak "opasna uzbrdica (uspon)" (A13) označuje približavanje opasnoj uzbrdici ako razlika u visini predstavlja neku opasnost koja proizlazi iz tih uvjeta. Dopunska ploča označuje duljinu dijela ceste na kojem prijeti opasnost označena znakom ili na koji se odnosi sadržaj znaka uz koji se ističe dopunska ploča.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.