Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

O čemu vozača obavješćuje prometni znak na slici?


	O čemu vozača obavješćuje prometni znak na slici?
o načinu prestrojavanja vozila
o pružanju ceste s prednošću prolaska
o mogućim smjerovima kretanja na raskrižju

Informacije

Znak "prestrojavanje vozila" (C86) označuje mjesto prestrojavanja na križanju na cestama s više prometnih traka. Simboli na znaku moraju odgovarati stvarnom broju prometnih traka i načinu prestrojavanja na njima. Vozač dobiva informaciju o mogućim smjerovima kretanja na raskrižju. Prometni znak obavješćuje vozača o načinu prestojavanja vozila i o mogućim smjerovim kretanja na raskrižju.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.