Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Na što sudionike u prometu upozoravaju znakovi opasnosti?

na ograničenja koja se odnose na cestu ili dio ceste kojom vozač vozi
na opasnost koja prijeti vozaču na cesti ili na dijelu ceste kojom vozi
na prirodu opasnosti koja prijeti vozaču na cesti ili na dijelu ceste kojom vozi

Informacije

Znakovi opasnosti služe da sudionike u prometu upozore na opasnost koja prijeti na određenom mjestu, odnosno dijelu ceste i da obavijeste o prirodi opasnosti. Služe sudionicama u prometu za označavanje blizine dijela ceste ili mjesta na kojem im u prometu prijeti opasnost.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.