Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Na koju zabranu ukazuje ovaj prometni znak s dopunskom pločom?


	Na koju zabranu ukazuje ovaj prometni znak s dopunskom pločom?
na zabranu zaustavljanja i parkiranja u vremenu od 16 do 18 sati
na mjesto gdje je dopušteno zaustavljanje i parkiranje u vremenu od 16 do 18 sati

Informacije

Znak "zabrana zaustavljanja i parkiranja" (B39) označuje stranu ceste na kojoj je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje vozila. Osnovna boja znaka je plava. Dopunske ploče (E05) označuju vrijeme za koje izričita naredba, odnosno obavijest vrijedi (ako ne vrijedi neprekidno). Prometni znak s dopunskom pločom ukazuje na zabranu zaustavljanja i parkiranja u vremenu od 16:00 do 18:00 sati.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.