Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Na koju opasnost upozorava prometni znak prikazan na slici?


	Na koju opasnost upozorava prometni znak prikazan na slici?
na opasno mjesto gdje divljač često prelazi preko ceste na udaljenosti 600 metara nakon prometnog znaka
na opasno mjesto gdje divljač često prelazi preko ceste u duljini 600 metara od prometnog znaka
na opasno mjesto gdje domaće životinje često prelaze preko ceste u duljini 600 metara od prometnog znaka

Informacije

Znak "divljač na cesti" (A44) označuje posebno opasna mjesta na kojima divljač često prelazi preko ceste. Simbol na znaku može biti različit, što ovisi o vrsti divljači na koju se odnosi. Dopunska ploča (E03) označuje duljinu dijela ceste na kojem prijeti opasnost označena znakom, odnosno na kojem se primjenjuje izričita naredba označena znakom, ili na koji se odnosi sadržaj znaka uz koji se ističe dopunska ploča. Znak nas upozorava na opasno mjesto gdje divljač često prelazi preko ceste u duljini 600 metara od prometnog znaka.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.