Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Na koju opasnost upozorava postavljeni prometni znak u situaciji prikazanoj na slici?


	Na koju opasnost upozorava postavljeni prometni znak u situaciji prikazanoj na slici?
na više uzastopnih zavoja u duljini 600 metara od znaka od kojih je prvi ulijevo
na više uzastopnih zavoja na udaljenosti 600 metara nakon znaka od kojih je prvi ulijevo
na više uzastopnih zavoja u duljini 600 metara od znaka od kojih je prvi udesno

Informacije

Znak "dvostruki zavoj ili više uzastopnih zavoja od kojih je prvi ulijvo" (A10) označuje približavanje zavojima koji su opasni po svojim osobinama ili zbog nedostatka vidljivosti. Simboli na znakovima mogu biti različiti, što ovisi o stvarnoj situaciji na cesti; Dopunska ploča (E03) označuje duljinu dijela ceste na kojem prijeti opasnost označena znakom, odnosno na kojem se primjenjuje izričita naredba označena znakom, ili na koji se odnosi sadržaj znaka uz koji se ističe dopunska ploča. Znak nas upozorava na više uzastopnih zavoja u duljini 600 metara od znaka od kojih je prvi ulijevo.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.