Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Na koju obavijest ukazuje ovaj prometni znak s dopunskom pločom?


	Na koju obavijest ukazuje ovaj prometni znak s dopunskom pločom?
da se cesta s prednošću prolaska proteže ulijevo
na obvezno skretanje udesno
da se cesta s prednošću prolaska proteže udesno

Informacije

Znak "cesta s prednošću prolaska" (C08) označuje cestu ili dio ceste na kojem vozila imaju prednost prolaska prema vozilima koja se kreću cestama što se križaju s tom cestom ili dijelom ceste. Znak se postavlja, u pravilu, na glavnim prometnicama u naselju i na prilazu naselju, i to ispred raskrižja. Dopunska ploča (E35) označuje položaj ceste s pravom prednosti i postavlja se uz znak (C09) "cesta s prednošću prolaska". Deblja linija označuje položaj glavne ceste, dok tanje linije označuju sporedne ceste. Ovaj prometni znak s dopunskom pločom vozaču daje obavijest da se kreće cestom s prednošću prolaska te se ista proteže udesno. Ukoliko vozi cestom s prednošću prolaska dužan je dati desni pokazivač smjera.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.