Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Koji oblik, u pravilu, imaju prometni znakovi opasnosti?


	Koji oblik, u pravilu, imaju prometni znakovi opasnosti?
broj 1
broj 2
broj 3

Informacije

Oblik znakova opasnosti u PRAVILU je istostranični trokut, čija se jedna stranica nalazi u vodoravnom položaju, a vrh nasuprot njoj okrenut je prema gore (osim znaka Andrijin križ, znaka približavanje prijelazu ceste preko željezničke pruge s i bez branika ili polubranika - tri iznimke). Oblik znakova izričitih naredaba je u PRAVILU okrugli (iznimka je znak obavezno zaustavljanje i raskrižje s cestom s prednošću prolaska). Oblik znakova obavijesti u PRAVILU je kvadratni i pravokutni, nekoliko je znakova iznimno okruglo, a jedan znak ima oblik romba(cesta s prednošću prolaska).

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.