Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Kojem svjetlu na semaforu odgovara položaj tijela i znak koji daje policijski službenik na slici?


	Kojem svjetlu na semaforu odgovara položaj tijela i znak koji daje policijski službenik na slici?
žutom svjetlu
zelenom svjetlu
crvenom svjetlu

Informacije

Tijelo u normalno stojećem stavu ili tijelo u tom stavu s rukama vodoravno odručenim - znači da se sudionici u prometu koji dolaze s bočnih strana policijskog službenika imaju slobodan prolazak. Položaj tijela i znak koji daje policijski službenik na slici odgovara zelenom svjetlu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.