Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Kako ćete postupiti pri nailasku na prometni znak u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako ćete postupiti pri nailasku na prometni znak u situaciji prikazanoj na slici?
pravodobno se pripremiti na obilaženje pješaka ako prelaze preko kolnika
povećati pozornost i smanjiti brzinu
pravodobno se pripremiti za sigurno zaustavljanje

Informacije

Znak "obilježen pješački prijelaz" (A33) označuje blizinu mjesta na kojem se nalazi obilježen pješački prijelaz. Vozač treba postupno smanjivati brzinu kako bi se mogao na vrijeme zaustaviti ako ugleda pješake koji žele prijeći preko kolnika koristeći pješački prijelaz ili ako je pješak već nepropisno stupio na kolnik prije pješačkog prijelaza. Pješaci često neodgovorno stupaju na kolnik ne koristeći pješački prijelaz koji se nalazi u neposrednoj blizini. Na cesti koja ima obilježene pješačke prijelaze ili posebno izgrađene prijelaze, odnosno prolaze za pješake, pješak je dužan pri prelaženju ceste kretati se tim prijelazima, odnosno prolazima ako oni nisu od njega udaljeni više od 50 m u naselju, odnosno 100 m izvan naselja. Vozač mora povećati pozornost i smanjiti brzinu i pravodobno se pripremiti za sigurno zaustavljanje.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.