Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Kako ćete postupiti pri nailasku na ovaj prometni znak ako pješaci namjeravaju prijeći kolnik?


	Kako ćete postupiti pri nailasku na ovaj prometni znak ako pješaci namjeravaju prijeći kolnik?
povećanom brzinom proći prije pješaka
smanjiti brzinu vožnje
prema potrebi zaustaviti vozilo

Informacije

Znak "obilježen pješački prijelaz" (C02) označuje mjesto na cesti na kojem se nalazi obilježen pješački prijelaz. Znak se postavlja neposredno ispred obilježenoga pješačkog prijelaza. Vozač tim znakom točno zna mjesto gdje je postavljen pješački prijelaz čak i npr. u zimskim uvjetima kada se pješačku prijelaz ne vidi od snijega. Vozač mora smanjiti brzinu kretanja i pogledom tražiti pješake ako su u blizini ili ako su već stupili na pješački prijelaz. Ako pješaci namjeravaju stupiti na kolnik vozač ih je dužan propustiti.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.