Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Kako ćete postupiti pri nailasku na ovaj prometni znak?


	Kako ćete postupiti pri nailasku na ovaj prometni znak?
pripremiti se na propuštanje djece
povećati pozornost i smanjiti brzinu
povećanom brzinom obići djecu ako su stupila na kolnik

Informacije

Znak "djeca na cesti" (C04) OZNAČUJE mjesto na cesti kojim se djeca kreću često ili u većem broju (primjerice, ispred škole, vrtića, igrališta i sličnih prostora). Ako su djeca već stupila na kolnik vozač ih je dužan propustiti da sigurno prijeđu cestu. Vozač je dužan pri nailasku na ovaj prometni znak povećati pozornost i smanjiti brzinu te se pripremiti se na propuštanje djece.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.