Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Kako ćete postupiti pri nailasku na ovaj prometni znak?


	Kako ćete postupiti pri nailasku na ovaj prometni znak?
smanjiti brzinu vožnje i povećati pozornost
propustiti vozila iz suprotnog smjera ako nailaze
voziti prije vozila iz suprotnog smjera ako nailaze

Informacije

Prometni znak "prednost prolaska za vozila iz suprotnog smjera" (B38) označuje zabranu pristupa vozila na uski dio ceste prije nego što tim dijelom prođu vozila iz suprotnog smjera. Simbol znaka ima strelicu crvene boje koja označuje smjer vozila koje nema prednost. Znak se postavlja na mjestu s kojeg se može vidjeti dio ceste na koji se zabrana odnosi. Vozač je dužan smanjiti brzinu vožnje, povećati pozornost i propustiti vozila ako nailaze iz suprotnog smjera.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.