Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Kada vozač mora uključiti sve pokazivače smjera na vozilu?

prilikom vožnje nepreglednim i uskim zavojem
kada namjerava znatnije smanjiti brzinu
za vrijeme kretanja vozila unatrag

Informacije

Svi pokazivači smjera uključeni istodobno često se koriste za opomenu ili upozorenje drugim vozačima, a moraju biti uključeni : 1. kada je vozilo zaustavljeno na kolniku na takvu mjestu da ga vozači koji nailaze istim smjerom ne mogu pravodobno uočiti 2. za vrijeme kretanja vozila unatrag 3. kada je brzina kretanja vozila niža za više od polovice najveće dopuštene brzine na tom dijelu ceste 4. kada je vozilo zaustavljeno na kolniku na autocesti, cesti namjenjenoj isključivo za promet motornih vozila i brzoj cesti 5. kada je vozač bio prisiljen zaustaviti vozilo na dijelu ceste gdje ne smije zaustaviti niti parkirati vozilo 6. kada vozač namjerava znatnije smanjiti brzinu kretanja vozila ili zaustaviti vozilo.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.