Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Znakovi u prometu

Čemu služe oznake na kolniku?

za usmjeravanje, obavješćivanje i vođenje sudionika u prometu
za najavu opasnosti i ograničenja za sudionike prometa
za zatvaranje prometa za sve sudionike

Informacije

Oznake na kolniku jesu: 1) uzdužne oznake 2) poprečne oznake 3) ostale oznake na kolniku i predmetima uz rub kolnika. Oznake na kolniku služe za usmjeravanje, obavješćivanje i vođenje sudionika u prometu. Mogu se postaviti same ili uz prometne znakove ako je potrebno da se značenje tih znakova jače istakne.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.