Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Vozite cestom kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite cestom kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?
prilagoditi brzinu uvjetima vidljivosti
voziti sredinom prometne trake
pogled usmjeriti prema desnom rubu kolnika

Informacije

Prilikom vožne u magli od vozača se očekuje da smanji brzinu kretanja (prilagoditi brzinu), vozi se sredinom prometne trake i prati središnju uzdužnu crtu i desnu rubnu crtu kako bi ostalo dovoljno prostora za izbjegavanje u slučaju iznenadne opasnosti. Uz desni rub kolnika kreću se ugroženiji sudionici prometa (pješaci, biciklisti, vozači mopeda), a vozač mora usmjeriti svoj pogled desnom rubu kolnika.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.