Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Što u situaciji kao na slici može negativno utjecati na sigurnost prometa?


	Što u situaciji kao na slici može negativno utjecati na sigurnost prometa?
smanjena vidljivost
vožnja na premalom razmaku
uporaba svjetala za maglu

Informacije

U situaciji kao na slici vozač vozi po magli i vidljivost mu je bitno smanjena. Vozač mora povećati razmak od vozila ispred jer se povećava put kočenja. Tijekom vožnje u magli vozač mora imati upaljena kratka svjetla za osvjetljivanje ceste ili svjetla za maglu ili oba para svjetala istodobno, a radi bolje uočljivosti koristiti i stražne svjetlo za maglu. Negativno utječe smanjena vidljivost i vožnja na premalom razmaku.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.