Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

S kojim opasnostima morate računati u situaciji prikazanoj na slici?


	S kojim opasnostima morate računati u situaciji prikazanoj na slici?
s povećanom opasnošću od zanošenja
sa skraćivanjem zaustavnog puta
s dolaskom vozila iz suprotnog smjera

Informacije

U trenucima kada pada snijeg vozači se nalaze u uvjetima smanjene vidljivosti pa su dužni prilagoditi brzinu kretanja vozila. Na kolniku prekrivenim snijegom produžuje se put kočenja za barem četiri puta, a ako je na kolniku poledica, put kočenja se produžuje za barem osam puta. Opasnosti po snijegu: 1) sklizak kolnik, 2) dulji put kočenja, 3) moguće zanošenje i klizanje vozila što vodi slijetanju vozila s kolnika, 4) smanjena vidljivost kada pada snijeg Kada dolazi vozilo iz suprotnog smjera, vozač mora smanjiti brzinu kretanja kako bi osigurao sigurnije mimoilažanje vozila.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.