Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Noću pretječete vozilo koje vozi s upaljenim kratkim svjetlima za osvjetljenje ceste.  Kako ćete postupiti?

pretjecanje se započinje s upaljenim dugim svjetlima
kad se dođe usporedno s vozilom, uključuju se duga svjetla
voziti iza njega s upaljenim kratkim svjetlima

Informacije

Tijekom vožnje iza vozila dužni smo se kretati s uključenim kratkim svjetlima kako ne bi ometali vozača vozila ispred nas. Prilikom pretjecanja kada dođe usporedno s vozilom,vozač koji pretječe uključiti će svoja duga svjetla. Time će preuzeti osvjetljenje ceste, a vozač kojeg se pretječe uključti će kratko svjetlo.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.