Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Koje su opasnosti moguće u situaciji prikazanoj na slici ako vozite tako da  vozilo ne možete zaustaviti do kraja preglednosti?

<p>
	Koje su opasnosti moguće u situaciji prikazanoj na slici ako vozite tako da  vozilo ne možete zaustaviti do kraja preglednosti?</p>
nalijetanje na vozilo ispred
slijetanje vozilom s kolnika
prekasno uočavanje vozila iz suprotnog smjera

Informacije

Ako u situaciji prikazanoj na slici vozimo na takav način da nismo u mogućnosti zaustaviti vozilo do kraja preglednosti, može doći do nalijetanja na vozilo ispred i moguće je slijetanje vozilom s kolnika.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.