Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Koje su opasnosti moguće tijekom vožnje u situaciji prikazanoj na slici?

<p>
	Koje su opasnosti moguće tijekom vožnje u situaciji prikazanoj na slici?</p>
smanjena preglednost
smanjena vidljivost iz vozila
nastanak vodenoga klina

Informacije

Vožnja po kiši donosi niz opasnosti zbog smanjene vidljivosti i skliskog kolnika. U slučaju kada pada kiša vozač treba izbjegavati forsirano kočenje i naglo okretanje upravljača. Na kolniku se stvara "film" od prašine, pjeska, ulja, dijelova guma i vode koja kolnik čini vrlo skliskim. Vozač treba obavezno smanjiti brzinu kretanja i povećati razmak od vozila ispred jer se povećava put kočenja.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.