Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Koje opasnosti su moguće tijekom vožnje cestom zbog kolotraga na kolniku?

pojava vodenoga klina i skijanja na vodi
zanošenje vozila i gubljenje upravljivosti
dulji put kočenja

Informacije

Kolotrazi su udubljenja od tragova kotača i najčešće nastaju zbog loše podloge i čestih kretanja teretnih vozila. Kolotrazi su velika opasnost za vožnje tijekom kiše. Kada se napune vodom lako dolazi do vodenog klina (aquaplaning). Sama vožnja kroz kolotrage je neudobna i gubi se nadzor nad vozilom pa vozač mora čvrsto držati upravljač. Ako je moguće, vozač treba probati voziti pored kolotraga, ali da ne izlazi iz svoje prometne trake. Prelaskom preko kolotraga vozač nakratko gubi podlogu pa se produžuje put kočenja. Mjenjanje prometne trake u uvjetima kolotraga treba izvesti smanjenom brzinom i pod oštrim kutom.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.