Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Kako ćete se ponašati tijekom vožnje ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?


	Kako ćete se ponašati tijekom vožnje ako se nađete u situaciji prikazanoj na slici?
voziti s upaljenim dugim svjetlima
predviđati mogućnost dolaska vozila iz suprotnog smjera
voziti na potrebnom razmaku prema uvjetima vidljivosti

Informacije

Vožnja maglom zahtjeva punu pozornost jer je preglednost ispred i oko vozila bitno smanjena. Otežano je uočavanje vozila koje dolazi ususret, vozila ispred, pješaka, biciklista, ako je brzina neprilagođena, odnosno da se ne možemo zaustaviti do zadnje točke preglednosti. Tijekom vožnje po magli smanjena je vidljivost, vozač teže procjenjuje razmak između vozila, produljuje se put kočenja zbog slabijeg prijanjanja guma na kolnik, što dovodi do prometnih nesreća s treškim posljedicama. U magli se često događaju lančani sudari. Tijekom vožnje u magli vozač mora imati upaljena kratka svjetla za osvjetljivanje ceste ili svjetla za maglu ili oba para svjetala istodobno, a radi bolje uočljivosti koristiti i stražne svjetlo za maglu.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.