Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u posebnim uvjetima

Kako ćete postupiti u slučaju kvara na vozilu u situaciji kao što je prikazana na slici?


	Kako ćete postupiti u slučaju kvara na vozilu u situaciji kao što je prikazana na slici?
uključiti sve pokazivače smjera
postaviti sigurnosni trokut što dalje iza vozila na vidnom mjestu
na vozilu ugasiti kratka svjetla

Informacije

U slučaju kvara na vozilu mjesto se obilježava sigurnosnim trokutom koji se postavlja na udaljenosti od najmanje 100 m na cesti izvan naselja, a u naselju prema procjeni. Preporuča se i: 1) na vozilu uključiti sve pokazivače smjera, 2) uključiti glavna svjetla, 3) noću i u uvjetima smanjene vidljivosti uz trokut postaviti baterijsku svjetiljku

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.