Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u naselju

Vozite zelenim valom kao u situaciji prikazanoj na slici. O čemu morate voditi računa?


	Vozite zelenim valom kao u situaciji prikazanoj na slici. O čemu morate voditi računa?
o brzini prometnog toka
o vozilima u usporednim kolonama
o oznakama na kolniku

Informacije

Zeleni val podrazumijeva vožnju jednosmjernom prometnicom gdje je usklađen rad semafora (ulaskom na zeleno svjetlo na semaforu na sljedećem raskrižju bit će isto uključeno zeleno prometno svjetlo). Na taj se način postiže brži prolazak kroz raskrižja i u kraćem vremenu. Brzina kretanja vozila je češće prilagođena na 40-50 km/h za kontinuirani prolazak raskrižjem bez zaustavljanja. Zbog jednosmjernog prometa s više prometnih traka od vozača se očekuje koncentrirana vožnja na potrebnom razmaku i stalno praćenje vozila u usporednim kolonama. U raskrižjima vozač mora poštivati znakove obaveznog i dopušetnih smjerova, kao i oznaka na kolniku na prometnoj traci.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.