Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u naselju

Vozite vozilom desnom prometnom trakom kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite vozilom desnom prometnom trakom kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?
oprezno obaviti pretjecanje autobusa
zvučnim znakom upozoriti vozača autobusa na neoprezno uključivanje u promet
omogućiti autobusu uključivanje u promet

Informacije

Vozeći pokraj vozila javnog prijevoza putnika zaustavljenog na stajalištu vozač mora povećati oprez i smanjiti brzinu kretanja da ne ugrozi osobe pri ulazu ili izlazu iz autobusa. Vozač uvijek mora predviđati pješaka ili putnika ispred ili iza vozila javnog prijevoza koje je teže uočiti zbog samih gabarita tih vozila. Ukoliko se autobus uključuje iz stajališta i najavio je svoju radnju na vrijeme, vozač mora autobusu omogućiti uključivanje u promet.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.