Upisi u najbolje autoškole

kvalitetna edukacija i vrhunski rezultati prilikom polaganja vozačkog ispita

 

Prometni propisi i pravila / Vožnja u naselju

Vozite krajnjom lijevom prometnom trakom i želite na raskrižju skrenuti ulijevo kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?


	Vozite krajnjom lijevom prometnom trakom i želite na raskrižju skrenuti ulijevo kao u situaciji prikazanoj na slici. Kako ćete postupiti?
nastaviti voziti ravno
obvezno se zaustaviti
na pojavu zelenog svjetla skrenuti ulijevo

Informacije

Raskrižjem na slici upravlja se pomoću semafora. Iznad krajnje lijeve prometne trake postoji zaseban semafor na kojem je upaljeno crveno prometno svjetlo, što označava zabranu prolaska. Na pojavu zelenog svjetla skrenuti ćemo ulijevo.

Odaberi pitanje

Autoškola Rusan Zagreb se nalazi na adresi Radnička cesta 1/A, Zagreb. Moderno opremljena učionica omogućava kvalitetno predavanje, kao i online nastavu, a novi i kvalitetni vozni park će učiniti učenje vožnje u Zagrebu i po poznatoj zagrebačkoj gužvi lakim i ugodnim iskustvom.

Cilj Autoškole Rusan Zagreb je obrazovati kvalitetne i sigurne vozače. Od voditelja autoškole koji ima preko 20 godina iskustva u radu u autoškolama i jednu od najboljih prolaznosit na ispitima, do predavača i instruktora koji su zaposleni zbog iskustva i kvalitete rada.
Osim vozila sa manualnim mjenjačem, Autoškola Rusan Zagreb Vam nudi i vozila sa automatskim mjenjačem koja su danas sve popularnije zbog razvoja tehnologije automatskih mjenjača.

Uputite se u zagrebački promet sigurno uz kvalitetne instruktore Autoškole Rusan Zagreb koji će Vam pomoći da savladate sve vještine potrebne da budete kvalitetan i siguran vozač.

Transparentan cjenik sa detaljno popisanim svim cijenama za polaganje B kategoriju u Zagrebu će Vam pomoći oko odluke da se upišete u najbolju autoškolu u Zagrebu.